ProBody - pyszny i zdrowy chlebek
Chleb to pieczywo, które towarzyszy nam na co dzień. Robimy z niego kanapki, jemy jako dodatek do potraw. Na rynku są przeróżne rodzaje chleba. Wybór jest ogromny. Pieczywo białe, żytnie, razowe. Ja osobiście staram się unikać białego pieczywa, gdyż chcę dbać o swoją figurę.
Kupuję chlebki razowe, a ostatnio dostałam możliwość spróbowania chlebka od ProBody .
Słyszałam dobre opinie o nim i byłam bardzo ciekawa jego smaku i właściwości. Nie zawiodłam się. Chlebek bardzo pyszny i mięciutki. A jego świeżość utrzymuje się długo i po kilku dniach jest nadal smaczny i miękki.
ProBody to pieczywo o wysokiej zawartości białka, o obniżonej zawartości węglowodanów. Ze składnikami pełnoziarnistymi i nasionami.
- ProBody to pieczywo o wysokiej zawartości białka i błonnika pokarmowego oraz o obniżonej zawartości węglowodanów*!
- ProBody - pieczywo o niskim indeksie glikemicznym – 33,5!
- Dzięki temu ProBody pasuje do niskowęglowodanowego sposobu odżywiania się i innych porównywalnych planów żywienia!
- Świetnie sprawdza się także w uzupełnieniu diety diabetyków! Dzięki tak niskiemu IG pieczywo ProBody jest wolno przyswajalne i stężenie glukozy we krwi wzrasta stopniowo – ułatwia to kontrolę poziomu cukru we krwi!
- ProBody - pieczywo o niskim indeksie glikemicznym – 33,5!
- Dzięki temu ProBody pasuje do niskowęglowodanowego sposobu odżywiania się i innych porównywalnych planów żywienia!
- Świetnie sprawdza się także w uzupełnieniu diety diabetyków! Dzięki tak niskiemu IG pieczywo ProBody jest wolno przyswajalne i stężenie glukozy we krwi wzrasta stopniowo – ułatwia to kontrolę poziomu cukru we krwi!
Skład ProBody, czyli formuła Low Carb bez tajemnic!
ProBody to oryginalna receptura, w skład pieczywa wchodzą:- woda, białko PSZENNE, mąka SOJOWA, śruta SOJOWA,
- mąka z pełnego przemiału PSZENICY ORKISZ, suszony zakwas z pełnego przemiału PSZENICY ORKISZ,
- siemię lniane (żółte i brązowe), nasiona słonecznika, SEZAM,
- błonnik jabłkowy, otręby PSZENNE, drożdże, sól, ekstrakt ze słodu JĘCZMIENNEGO, przyprawy.
Polecam na śniadanie z wędlinką, warzywami a także serkiem.
Oraz na ciepło jako tosty. Ja dodatkowo umaczam chleb w roztrzepanym jajkiem. W środku z serem.
Macie ochotę na chlebek ProBody to pod tym linkiem znajdziecie gdzie możecie go kupić http://chlebprobody.pl/gdzie_kupic
Serdecznie polecam
Komentarze
Prześlij komentarz